preskoči na sadržaj

Tehnička škola Bjelovar

 > Naslovnica
Vijesti

WHERE MATH IS FUN

Autor: Rajna Gatalica, 22. 4. 2016.

Toni Milun u Tehničkoj i Obrtničkoj školi Bjelovar

Muke po matematici počinju još u osnovnoj školi, a nastavljaju se i u srednjoj. To je predmet koji učenicima zadaje najviše glavobolje. Kako su instrukcije redovito skupe, učenici su se snašli i počeli pratiti portal „Where math is fun“ na kojem se nalazi većina lekcija iz matematike za srednju školu, a teške jednadžbe objašnjava prof. Toni Milun, trenutno najpoznatiji profesor matematike u Hrvatskoj.

Na prijedlog učenika pozvali smo prof. Miluna u našu školu. U srijedu, 20. travnja 2016. na Dan Tehničke škole prof. Milun održao je dva predavanja, jedno za učenike Tehničke škole, jedno za učenike Obrtničke škole. Predavanje je bilo motivacijsko i poticajno, a prof. Milun je istaknuo da svatko može uspjeti uz trud i upornost te da je važno izabrati zanimanje koje učenike zanima i koje vole.

Između dva predavanja Toni Milun je odgovorio na nekoliko pitanja koja mu je postavio učenik Ivan Kizma iz 4.b te će intervju biti objavljen naknadno.
CMS za škole logo
Tehnička škola Bjelovar / Dr. Ante Starčevića 24, HR-43000 Bjelovar / ss-tehnicka-bj.skole.hr / tsbj@ss-tehnicka-bj.skole.hr
preskoči na navigaciju