preskoči na sadržaj

Tehnička škola Bjelovar

 > Naslovnica
Vijesti

Županijsko natjecanje iz engleskog jezika

Autor: Martina Čukman, 26. 3. 2021.

U srijedu 24. ožujka 2021. održano je županijsko natjecanje iz engleskoga jezika. Učenici 2. i 4. razreda natjecali su se u kategorijama 2B i 4B te ostvarili odlične rezultate.
Učenik 2.c razreda Marko Božić osvojio je 2. mjesto u kategoriji 2B dok su učenici 4. razreda osvojili prva 3 mjesta: Karlo Španić, 4.a razred (1. mjesto), Domagoj Maretić, 4.c razred (2. mjesto), Mihael Žutina, 4.a razred (3. mjesto). Na natjecanju su također sudjelovali i učenici Ivan Keres, 2.c, Benjamin Kraljić, 2.a i Marko Husnjak, 4.c.
Čestitamo svim učenicima na postignutim rezultatima!
Oglasna ploča
Važni linkovi

Sve dokumente, zakonske i podzakonske akte možete naći na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja na sljedeći način: otvorite mrežnu stranicu MZO-a, kliknete na Pristup informacijama te  odaberete Dokumenti, zakonski i podzakonski akti, zatim u padajućem izborniku izaberete, pod brojem 3. Srednjoškolski odgoj i obrazovanje i otvorit će se poveznice za sve relevantne dokumente, zakonske i podzakonske akte.

Korisni linkovi
Administrator

 Administrator mrežne stranice:
 Emina Grmić
 emina.grmic@skole.hr

Tražilica
CMS za škole logo
Tehnička škola Bjelovar / Dr. Ante Starčevića 28, HR-43000 Bjelovar / ss-tehnicka-bj.skole.hr / tsbj@ss-tehnicka-bj.skole.hr
preskoči na navigaciju