preskoči na sadržaj

Tehnička škola Bjelovar

 > Naslovnica
Vijesti

e-Dnevnik - phishing kampanja

Autor: Administrator , 14. 1. 2022.

U tijeku je phishing kampanja koja cilja korisnike e-Dnevnika. Korisnicima je poslana poruka s adrese: e.dnevnik.potvrde@gmail.com, a sadrzi phishing URL koji vodi na formu za kradju korisnickih podataka. U poruci se od korisnika trazi da potvrde svoju adresu klikom na poveznicu.

Upozoravamo sve korisnike da ne otvaraju poveznicu te da poruku ignoriraju i obrisu. Uvijek provjeravajte izvor poruke i poveznice. CARNET vas nikad nece traziti korisnicke podatke sa stranih adresa elektronicke poste i slati vam nesluzbene obrasce i poveznice.
Oglasna ploča
Važni linkovi

Sve dokumente, zakonske i podzakonske akte možete naći na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja na sljedeći način: otvorite mrežnu stranicu MZO-a, kliknete na Pristup informacijama te  odaberete Dokumenti, zakonski i podzakonski akti, zatim u padajućem izborniku izaberete, pod brojem 3. Srednjoškolski odgoj i obrazovanje i otvorit će se poveznice za sve relevantne dokumente, zakonske i podzakonske akte.

Korisni linkovi
Administrator

 Administrator mrežne stranice:
 Emina Grmić
 emina.grmic@skole.hr

Tražilica
CMS za škole logo
Tehnička škola Bjelovar / Dr. Ante Starčevića 28, HR-43000 Bjelovar / ss-tehnicka-bj.skole.hr / tsbj@ss-tehnicka-bj.skole.hr
preskoči na navigaciju