preskoči na sadržaj

Tehnička škola Bjelovar

 > Naslovnica
Vijesti

Alumni klub učenika

Autor: Dario Malogorski, 21. 1. 2022.

Tehnička škola odlučila je okupiti završene učenike svoje škole svih generacija!

Znate kako pomoći, savjetima, svojim iskustvom ili se samo želite povezati sa svojim kolegicama i kolegama – svi su dobrodošli!

Ovo je anketa koja će nam pomoći pri osnivanju Kluba učenika Tehničke škole!

Trenutni moto škole je #bitT #budiitiTehničar. Budući da ste u našoj školi i vi postali tehničari, bilo bi nam drago da svoja znanja i iskustva podijelite s budućim kolegama.

Popunjavanje upitnika trajat će približno 6 min.

Anketa je namijenjena bivšim učenicima Tehničke škole Bjelovar (1993. – danas), učenicima Školskog metalskog centra – strojarski tehničari, (1963. – 1978.) i učenicima Centra za odgoj i obrazovanje Bjelovar koji su polazili tehnička zanimanja (1978. – 1993.).
Svrha ankete je prikupiti podatke o nekadašnjim učenicima s ciljem osnivanja Kluba završenih učenika Tehničke škole Bjelovar i njenih prethodnih škola. Cilj kluba je povezivanje Škole, završenih  i sadašnjih učenika u svrhu dijeljenja znanja, iskustva i poticanja daljnjeg razvoja škole.
Ispunjavanjem ankete dajete privolu za obradom podataka koji će se koristiti isključivo za potrebe navedene u cilju kluba i ni na jedan drugi način neće biti korištene ili proslijeđene trećoj strani.

Anketa!
Oglasna ploča
Važni linkovi

Sve dokumente, zakonske i podzakonske akte možete naći na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja na sljedeći način: otvorite mrežnu stranicu MZO-a, kliknete na Pristup informacijama te  odaberete Dokumenti, zakonski i podzakonski akti, zatim u padajućem izborniku izaberete, pod brojem 3. Srednjoškolski odgoj i obrazovanje i otvorit će se poveznice za sve relevantne dokumente, zakonske i podzakonske akte.

Korisni linkovi
Administrator

 Administrator mrežne stranice:
 Emina Grmić
 emina.grmic@skole.hr

Tražilica
CMS za škole logo
Tehnička škola Bjelovar / Dr. Ante Starčevića 28, HR-43000 Bjelovar / ss-tehnicka-bj.skole.hr / tsbj@ss-tehnicka-bj.skole.hr
preskoči na navigaciju