2022-01-21 19:03:00

Alumni klub učenika

Tehnička škola odlučila je okupiti završene učenike svoje škole svih generacija!

Znate kako pomoći, savjetima, svojim iskustvom ili se samo želite povezati sa svojim kolegicama i kolegama – svi su dobrodošli!

Ovo je anketa koja će nam pomoći pri osnivanju Kluba učenika Tehničke škole!

Trenutni moto škole je #bitT #budiitiTehničar. Budući da ste u našoj školi i vi postali tehničari, bilo bi nam drago da svoja znanja i iskustva podijelite s budućim kolegama.

Popunjavanje upitnika trajat će približno 6 min.

Anketa je namijenjena bivšim učenicima Tehničke škole Bjelovar (1993. – danas), učenicima Školskog metalskog centra – strojarski tehničari, (1963. – 1978.) i učenicima Centra za odgoj i obrazovanje Bjelovar koji su polazili tehnička zanimanja (1978. – 1993.).
Svrha ankete je prikupiti podatke o nekadašnjim učenicima s ciljem osnivanja Kluba završenih učenika Tehničke škole Bjelovar i njenih prethodnih škola. Cilj kluba je povezivanje Škole, završenih  i sadašnjih učenika u svrhu dijeljenja znanja, iskustva i poticanja daljnjeg razvoja škole.
Ispunjavanjem ankete dajete privolu za obradom podataka koji će se koristiti isključivo za potrebe navedene u cilju kluba i ni na jedan drugi način neće biti korištene ili proslijeđene trećoj strani.

Anketa!


Tehnička škola Bjelovar