preskoči na sadržaj

Tehnička škola Bjelovar

Vijesti

Virtualna Talentijada

Autor: Sandra Hermanović, 10. 6. 2020.

Sudjelovali smo u virtualnoj Talentijadi. Naše učenice Leona Šantić i Marijana Bratanić ušle su u finale. Marijana je osvojila drugo mjesto u likovnom izričaju. Čestitke finalisticama i svima koji su sudjelovali. Projekt je međunarodnog karaktera te je uključen u eTwinning sustav. Cilj projekta je potaknuti razvoj različitih vještina učenika u skladu s njihovim individualnim sposobnostima.
Više o poticanju darovitosti i kvalitetnom provođenju slobodnog vremena kod učenika pročitajte u pdf dokumentu Sudjelovanje u Talentijadi.


Priloženi dokumenti:
Sudjelovanje_u_Talentijadi.pdf (353.53 KB)


Oglasna ploča
Važni linkovi

Sve dokumente, zakonske i podzakonske akte možete naći na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja na sljedeći način: otvorite mrežnu stranicu MZO-a, kliknete na Pristup informacijama te  odaberete Dokumenti, zakonski i podzakonski akti, zatim u padajućem izborniku izaberete, pod brojem 3. Srednjoškolski odgoj i obrazovanje i otvorit će se poveznice za sve relevantne dokumente, zakonske i podzakonske akte.

Korisni linkovi
Administrator

 Administrator mrežne stranice:
 Emina Grmić
 emina.grmic@skole.hr

Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
CMS za škole logo
Tehnička škola Bjelovar / Dr. Ante Starčevića 28, HR-43000 Bjelovar / ss-tehnicka-bj.skole.hr / tsbj@ss-tehnicka-bj.skole.hr
preskoči na navigaciju