preskoči na sadržaj

Tehnička škola Bjelovar

 > Naslovnica
Vijesti

Međunarodno natjecanje Dabar

Autor: Emina Grmić, 23. 11. 2020.

U tjednu od 9. do 13. studenog 2020. učenici Tehničke škole Bjelovar prihvatili su izazov i priključili se međunarodnom natjecanju Dabar u kategoriji GigaDabar.

Dabar (Bebras) je međunarodna inicijativa koja promiče informatiku i računalno razmišljanje među učiteljima, nastavnicima i učenicima. U Hrvatskoj se provodi od 2016. godine, a Tehnička škola Bjelovar svake godine aktivno sudjeluje u ovom natjecanju. Ove godine u kategoriji GigaDabar u Republici Hrvatskoj sudjelovalo je 4396 učenika, pri čemu je 29 učenika naše škole.

Ponosni smo na sve sudionike Dabra koji su prihvatili izazov i čestitamo im na postignutim rezultatima!
Oglasna ploča
Važni linkovi

Sve dokumente, zakonske i podzakonske akte možete naći na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja na sljedeći način: otvorite mrežnu stranicu MZO-a, kliknete na Pristup informacijama te  odaberete Dokumenti, zakonski i podzakonski akti, zatim u padajućem izborniku izaberete, pod brojem 3. Srednjoškolski odgoj i obrazovanje i otvorit će se poveznice za sve relevantne dokumente, zakonske i podzakonske akte.

Korisni linkovi
Administrator

 Administrator mrežne stranice:
 Emina Grmić
 emina.grmic@skole.hr

Tražilica
CMS za škole logo
Tehnička škola Bjelovar / Dr. Ante Starčevića 28, HR-43000 Bjelovar / ss-tehnicka-bj.skole.hr / tsbj@ss-tehnicka-bj.skole.hr
preskoči na navigaciju