preskoči na sadržaj

Tehnička škola Bjelovar

 > Upisi
Upisi

UPIS U 1. RAZRED
2018./2019. ŠKOLSKE GODINE

 

Ostvarujemo programe koji svojom interdisciplinarnošću zadovoljavaju zahtjevima 21. stoljeća. Svi programi naše škole jednako su pogodni za obrazovanje djevojaka i mladića.

 

Tehnička škola Bjelovar upisuje slijedeće programe – zanimanja:

  1. STROJARSKI RAČUNALNI TEHNIČAR     
  2. ELEKTROTEHNIČAR                                    
  3. TEHNIČAR ZA RAČUNALSTVO                       
  4. GRAĐEVINSKI TEHNIČAR                              

 

Za upis učenika u 1. razred vrednuju se i boduju zajednički, posebni i dodatni elementi:

Zajednički elementi:

  • prosjeci svih zaključnih ocjena svih nastavnih predmeta na dvije decimale u posljednja četiri razreda osnovnog obrazovanja;
  • vrednuju se i zaključne ocjene u posljednja dva razreda osnovnog obrazovanja iz nastavnih predmeta hrvatski jezik, matematika,  prvi strani jezik, fizika, kemija i tehnička kultura.

Posebni elementi:

  • sposobnosti i darovitosti  (što se boduje pod ovim elementima možete pročitati u odluci o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u 1. razred srednje škole u školskoj godini 2018./19.).

Dodatni elementi:

  • uspjeh kandidata u otežanim uvjetima (što se boduje pod ovim elementima možete pročitati u odluci o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u 1. razred srednje škole u školskoj godini 2018./19.).

Provjera predznanja stranog jezika  (za učenike koji nisu učili taj jezik u osnovoj školi minimalno 4 godine, a žele ga odabrati kao prvi strani jezik)
3. srpnja 2018. u 8:00 sati u prostorijama škole.

Odluku o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u 1. razred srednje škole u školskoj godini 2018./19. možete naći na web stranici www.upisi.hr .

 

TEHNIČAR SE OSPOSOBLJAVA ZA:

Obavljanje poslova u projektiranju, pripremi i vođenju proizvodnje te održavanju uređaja i cijelih pogona u područjima strojarstva, elektrotehnike, računalstva  i graditeljstva ili za nastavak obrazovanja na tehničkim i drugim visokim i višim učilištima. Jedinstveni popis zdravstvenih kontraindikacija.pdf


Natječaj za upis u 1. razred školske godine 2018./2019.

Oglasna ploča
Korisni linkovi
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
CMS za škole logo
Tehnička škola Bjelovar / Dr. Ante Starčevića 24, HR-43000 Bjelovar / ss-tehnicka-bj.skole.hr / tsbj@ss-tehnicka-bj.skole.hr
preskoči na navigaciju