preskoči na sadržaj

Tehnička škola Bjelovar

 > Naslovnica
Vijesti

Božićna priredba

Autor: Administrator , 23. 12. 2020.

U ovo teško vrijeme u kojemu se sve čini naopako: u vrijeme u kojemu se gledamo na daljinu, razgovaramo na daljinu, rukujemo nogama i izbjegavamo jedni druge, u vrijeme u kojemu su maske i rukavice svakodnevni imperativ, a računala i mobiteli „vrište“ iz minute u minutu…  

Zastanimo. 

Iskoristimo loše i pretvorimo ga u dobro. Pretvorimo strahove, boli, negativne, tj. pozitivne dijagnoze u korisnu životnu lekciju. Ne onu za sat-dva, rujan ili lipanj, već onu za cijeli život. Onu koja glasi: nismo sami. Sada više nego ikada vidimo koliko smo potrebni i ovisni jedni o drugima. Stoga, budimo jedni uz druge, pružajmo sreću, ljubav i radost kamo god pošli.  

Neka vam nadolazeći blagdani pruže sigurnost, mir, sreću i blagoslov. Neka ljubav bude u srcima svakoga od vas. Božić. Božić je toplina, ljubav i mir, a za to nam ne trebaju propusnice i to nam nitko ne može oduzeti, pa ni ova 2020! 

Neka nam je nova 2021. svima sretna, uspješna i zdrava!


Pogledajte našu božićnu priredbu
 
Oglasna ploča
Važni linkovi

Sve dokumente, zakonske i podzakonske akte možete naći na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja na sljedeći način: otvorite mrežnu stranicu MZO-a, kliknete na Pristup informacijama te  odaberete Dokumenti, zakonski i podzakonski akti, zatim u padajućem izborniku izaberete, pod brojem 3. Srednjoškolski odgoj i obrazovanje i otvorit će se poveznice za sve relevantne dokumente, zakonske i podzakonske akte.

Korisni linkovi
Administrator

 Administrator mrežne stranice:
 Emina Grmić
 emina.grmic@skole.hr

Tražilica
CMS za škole logo
Tehnička škola Bjelovar / Dr. Ante Starčevića 28, HR-43000 Bjelovar / ss-tehnicka-bj.skole.hr / tsbj@ss-tehnicka-bj.skole.hr
preskoči na navigaciju