preskoči na sadržaj

Tehnička škola Bjelovar

 > Naslovnica
Vijesti

Humanitarna akcija

Autor: Ante Šola, Sandra Hermanović, 10. 2. 2021.

Savez izviđača Hrvatske i Zaklada izviđačkog prijateljstva pokreću veliku nacionalnu kampanju "Igračke nove za mirnije snove" namijenjenu djeci iz potresom pogođenih područja.

Cilj kampanje je donacijama prikupiti isključivo novedruštvene igre, puzzle, kockice, boje i bojanke, glinamoli, razni setovi za moderliranje, slikovnice, dječje knjige, sportsku opremu i rekvizite, crtaći pribor i drugi didaktički materijal za igru te ih osobno uručiti djeci i mladima u potresom pogođenim područjima.

Predviđeno je da akcija započinje 8.veljače i traje do 1. ožujka.

Nastavnici i učenici mogu donacije donijeti kod pedagoginje u ured.

Zahvaljujemo svima koji će sudjelovati. 
Oglasna ploča
Važni linkovi

Sve dokumente, zakonske i podzakonske akte možete naći na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja na sljedeći način: otvorite mrežnu stranicu MZO-a, kliknete na Pristup informacijama te  odaberete Dokumenti, zakonski i podzakonski akti, zatim u padajućem izborniku izaberete, pod brojem 3. Srednjoškolski odgoj i obrazovanje i otvorit će se poveznice za sve relevantne dokumente, zakonske i podzakonske akte.

Korisni linkovi
Administrator

 Administrator mrežne stranice:
 Emina Grmić
 emina.grmic@skole.hr

Tražilica
CMS za škole logo
Tehnička škola Bjelovar / Dr. Ante Starčevića 28, HR-43000 Bjelovar / ss-tehnicka-bj.skole.hr / tsbj@ss-tehnicka-bj.skole.hr
preskoči na navigaciju