preskoči na sadržaj

Tehnička škola Bjelovar

 > Naslovnica
Vijesti

Županijsko natjecanje iz Hrvatskog jezika

Autor: Anita Karlovac, 17. 3. 2021.

10. ožujka 2021. u Komercijalnoj i trgovačkoj školi Bjelovar održano je županijsko natjecanje iz Hrvatskog jezika. Sudjelovalo je 38 učenika iz različitih škola s područja Bjelovarsko-bilogorske županije. Tehnička škola Bjelovar imala je natjecatelje u 1. i 4. razredu i svi su postigli odlične rezultate. Učenik Ivan Karlo Galić (1.c) osvojio je 1.mjesto, a učenik Petar Bajsić (1.b) osvojio je 2. mjesto u kategoriji prvih razreda srednje škole. Učenica Marijana Bratanić (4.d) osvojila je 5. mjesto, a učenik Dominik Hegedušić (4.c) osvojio je 6. mjesto u kategoriji četvrtih razreda srednje škole. 

Čestitamo svim učenicima, a pogotovo Ivanu Karlu Galiću i Petru Bajsiću koji su, zauzevši 1. i 2. mjesto, ostvarili jako dobar uspjeh i dokazali da Tehnička škola (strukovna) može na natjecanjima konkurirati školama u kojima je plan i program nastave Hrvatskoga jezika detaljniji i opširniji od našega.
Oglasna ploča
Važni linkovi

Sve dokumente, zakonske i podzakonske akte možete naći na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja na sljedeći način: otvorite mrežnu stranicu MZO-a, kliknete na Pristup informacijama te  odaberete Dokumenti, zakonski i podzakonski akti, zatim u padajućem izborniku izaberete, pod brojem 3. Srednjoškolski odgoj i obrazovanje i otvorit će se poveznice za sve relevantne dokumente, zakonske i podzakonske akte.

Korisni linkovi
Administrator

 Administrator mrežne stranice:
 Emina Grmić
 emina.grmic@skole.hr

Tražilica
CMS za škole logo
Tehnička škola Bjelovar / Dr. Ante Starčevića 28, HR-43000 Bjelovar / ss-tehnicka-bj.skole.hr / tsbj@ss-tehnicka-bj.skole.hr
preskoči na navigaciju