preskoči na sadržaj

Tehnička škola Bjelovar

 > Naslovnica
Vijesti

Natjecanje iz informatike

Autor: Emina Grmić, 17. 3. 2021.

Digitalne kompetencije su neophodne za kvalitetnu primjenu tehnologije pri obavljanju svakodnevnih obveza i predstavljaju puno više od mogućnosti korištenja najnovijeg uređaja ili softvera. Digitalna kompetencija znači osposobljenost za korištenje digitalne tehnologije na kritički, siguran, suradnički i kreativan način.

U današnjem svijetu, računala i informatika svuda su oko nas, počevši od najjednostavnijih digitalnih satova, pa sve do velikih bankovnih sustava i superračunala korištenih za simulacije stvarnog svijeta. Svi ti sustavi zasnivaju se na istim osnovama – osnovama informatike.

I ove školske godine učenici Tehničke škole Bjelovar sudjeluju u natjecanju iz informatike u kategoriji Osnove informatike - Strukovne škole. 

Na školskom natjecanju 3.2.2021. sudjelovalo je 7 učenika: Bruno Ravenščak (3.c), Domagoj Maretić (4.c), Luka Živoder (3.c), Borna Mišetić (1.c), Boris Kukolj (4.b),  Luka Pop (4.b) i Marko Ravenšćak (2.a) pod vodstvom profesora Ivana Pašalića i Emine Grmić.

Na županijsko natjecanje 3.3.2021. pozvano je bilo 6 učenika koji su redom osvojili sljedeća mjesta na rang listi:
1.mjesto: Bruno Ravenščak (3.c),
2.mjesto: Domagoj Maretić (4.c),
5.mjesto: Borna Mišetić (1.c),
6.mjesto: Boris Kukolj (4.b),
8.mjesto:  Luka Pop (4.b) i
9.mjesto: Luka Živoder (3.c).

Čestitamo svim učenicima na sudjelovanju i postignutim rezultatima, a posebno Bruni Ravenščaku (3.c) koji se plasirao na državno natjecanje.
Oglasna ploča
Važni linkovi

Sve dokumente, zakonske i podzakonske akte možete naći na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja na sljedeći način: otvorite mrežnu stranicu MZO-a, kliknete na Pristup informacijama te  odaberete Dokumenti, zakonski i podzakonski akti, zatim u padajućem izborniku izaberete, pod brojem 3. Srednjoškolski odgoj i obrazovanje i otvorit će se poveznice za sve relevantne dokumente, zakonske i podzakonske akte.

Korisni linkovi
Administrator

 Administrator mrežne stranice:
 Emina Grmić
 emina.grmic@skole.hr

Tražilica
CMS za škole logo
Tehnička škola Bjelovar / Dr. Ante Starčevića 28, HR-43000 Bjelovar / ss-tehnicka-bj.skole.hr / tsbj@ss-tehnicka-bj.skole.hr
preskoči na navigaciju