preskoči na sadržaj

Tehnička škola Bjelovar

 > Naslovnica
Vijesti

WorldSkills Croatia 2021.

Autor: MARTINA LUKAČIĆ, 23. 4. 2021.

U mjesecu travnju održano je natjecanje strukovnih škola WorldSkills Croatia 2021. Radi epidemiološke situacije, natjecanje je po prvi puta organizirano i provedeno online putem. Tehnička škola Bjelovar na izlučnom natjecanju je sudjelovala iz četiri discipline.

U petak, 16. travnja 2021. godine održano je natjecanje iz discipline „Graditeljska tehnologija“, a naš učenik Dominik Burkovac (4.d) osvojio je 6. mjesto. U Srijedu, 21. travnja 2021. godine održano je natjecanje iz discipline „CNC i CAD/CAM tehnologije“ te je naš učenik Dejan Radmilović (4.a) osvojio 5. mjesto, dok je učenik Stjepan Nikša (4.a) osvojio drugo mjesto u disciplini „Strojarske tehnike“ koje su održane u četvrtak, 22. travnja 2021. godine. Također, u ponedjeljak, 19. travnja 2021. bili smo škola domaćin učenicima iz Srednje škole Krapina, Srednje škole Zlatar i Tehničke škole Daruvar za natjecanje iz discipline „Robotika“. Naši su učenici, Luka Živoder (3.c) i Ante Prskalo (4.b) osvojili 4. mjesto. Čestitamo Patriku Živiću i Tomislavu Martinezu iz Srednje škole Krapina na osvojenom 1. mjestu iz navedene discipline.

Nadalje, učenici Dominik Burkovac (4.d) i Stjepan Nikša (4.a) plasirali su se na državno natjecanje iz disciplina „Graditeljska tehnologija“ i „Strojarske tehnike“, kao i učenik Marko Žlender (4.c) iz discipline „Administracija IT sustava“ (izravan plasman) koje će se održati 11 – 13. svibnja 2021. godine.

Čestitamo svima na sudjelovanju te našim učenicima i njihovim mentorima želimo sreću i odličan uspjeh na državnom natjecanju!

 

Martina Lukačić, školska psihologinja

Tehnička škola Bjelovar
Oglasna ploča
Važni linkovi

Sve dokumente, zakonske i podzakonske akte možete naći na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja na sljedeći način: otvorite mrežnu stranicu MZO-a, kliknete na Pristup informacijama te  odaberete Dokumenti, zakonski i podzakonski akti, zatim u padajućem izborniku izaberete, pod brojem 3. Srednjoškolski odgoj i obrazovanje i otvorit će se poveznice za sve relevantne dokumente, zakonske i podzakonske akte.

Korisni linkovi
Administrator

 Administrator mrežne stranice:
 Emina Grmić
 emina.grmic@skole.hr

Tražilica
CMS za škole logo
Tehnička škola Bjelovar / Dr. Ante Starčevića 28, HR-43000 Bjelovar / ss-tehnicka-bj.skole.hr / tsbj@ss-tehnicka-bj.skole.hr
preskoči na navigaciju