preskoči na sadržaj

Tehnička škola Bjelovar

 > Naslovnica
Vijesti

Upisi u 1.razred

Autor: Administrator , 10. 6. 2021.

UPIS U 1. RAZRED
2021./2022. ŠKOLSKE GODINE

 

Ostvarujemo programe koji svojom interdisciplinarnošću zadovoljavaju zahtjevima 21. stoljeća. Svi programi naše škole jednako su pogodni za obrazovanje djevojaka i mladića.

 

Tehnička škola Bjelovar upisuje slijedeće programe – zanimanja:

  1. STROJARSKI RAČUNALNI TEHNIČAR     
  2. ELEKTROTEHNIČAR                                    
  3. TEHNIČAR ZA RAČUNALSTVO                       
  4. GRAĐEVINSKI TEHNIČAR                              

 

Za upis učenika u 1. razred vrednuju se i boduju zajednički, posebni i dodatni elementi:

Zajednički elementi:

  • prosjeci svih zaključnih ocjena svih nastavnih predmeta na dvije decimale u posljednja četiri razreda osnovnog obrazovanja;
  • vrednuju se i zaključne ocjene u posljednja dva razreda osnovnog obrazovanja iz nastavnih predmeta hrvatski jezik, matematika,  prvi strani jezik, fizika, kemija i tehnička kultura.

Posebni elementi:

  • sposobnosti i darovitosti  (što se boduje pod ovim elementima možete pročitati u odluci o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u 1. razred srednje škole u školskoj godini 2021./22.).

Dodatni elementi:

  • uspjeh kandidata u otežanim uvjetima (što se boduje pod ovim elementima možete pročitati u odluci o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u 1. razred srednje škole u školskoj godini 2021./22.).

Provjera predznanja stranog jezika  (za redovne učenike koji nisu učili taj jezik u osnovoj školi minimalno 4 godine, a žele ga odabrati kao prvi strani jezik) 30.06.2021. (na pisani zahtjev učenika) u prostorijama škole.

Odluku o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u 1. razred srednje škole u školskoj godini 2021./22. možete naći na web stranici www.upisi.hr .

 

TEHNIČAR SE OSPOSOBLJAVA ZA:

Obavljanje poslova u projektiranju, pripremi i vođenju proizvodnje te održavanju uređaja i cijelih pogona u područjima strojarstva, elektrotehnike, računalstva  i graditeljstva ili za nastavak obrazovanja na tehničkim i drugim visokim i višim učilištima.

Detaljnije pogledajte na podstranici Upisi


Priloženi dokumenti:
1_Natjecaj_za_upis_u_prvi_razred_2021_2022.pdf (208.26 KB)


Oglasna ploča
Važni linkovi

Sve dokumente, zakonske i podzakonske akte možete naći na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja na sljedeći način: otvorite mrežnu stranicu MZO-a, kliknete na Pristup informacijama te  odaberete Dokumenti, zakonski i podzakonski akti, zatim u padajućem izborniku izaberete, pod brojem 3. Srednjoškolski odgoj i obrazovanje i otvorit će se poveznice za sve relevantne dokumente, zakonske i podzakonske akte.

Korisni linkovi
Administrator

 Administrator mrežne stranice:
 Emina Grmić
 emina.grmic@skole.hr

Tražilica
CMS za škole logo
Tehnička škola Bjelovar / Dr. Ante Starčevića 28, HR-43000 Bjelovar / ss-tehnicka-bj.skole.hr / tsbj@ss-tehnicka-bj.skole.hr
preskoči na navigaciju