preskoči na sadržaj

Tehnička škola Bjelovar

 > Naslovnica
Vijesti

Obavijest maturantima o prigovorima na ocjenjivanje ispita državne mature u jesenskom roku

Autor: Nasta Kos, 8. 9. 2021.

Poštovani maturanti,

danas 8. rujna 2021. u 12 sati objavljeni su rezultati jesenskog roka državne mature. Prigovore na ocjenjivanje možete podnijeti u četvrtak, 9. rujna od 9 do 15 sati i u petak 10. rujna od 8 do 12 sati. Prije podnošenja prigovora, molim, proučite upute na mrežnoj stranici Postani student. Prigovor možete podnijeti osobno u školi ili on line tako da se javite ispitnoj koordinatorici na mail adresu nasta.kos@skole.hr. Mailom ćete dobiti obrazac prigovora kojeg treba popuniti i poslati ponovo ispitnoj koordinatorici. Rješenje prigovora vidjet ćete na svom profilu na mrežnoj stranici Postani student.

prof. Nasta Kos
Oglasna ploča
Važni linkovi

Sve dokumente, zakonske i podzakonske akte možete naći na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja na sljedeći način: otvorite mrežnu stranicu MZO-a, kliknete na Pristup informacijama te  odaberete Dokumenti, zakonski i podzakonski akti, zatim u padajućem izborniku izaberete, pod brojem 3. Srednjoškolski odgoj i obrazovanje i otvorit će se poveznice za sve relevantne dokumente, zakonske i podzakonske akte.

Korisni linkovi
Administrator

 Administrator mrežne stranice:
 Emina Grmić
 emina.grmic@skole.hr

Tražilica
CMS za škole logo
Tehnička škola Bjelovar / Dr. Ante Starčevića 28, HR-43000 Bjelovar / ss-tehnicka-bj.skole.hr / tsbj@ss-tehnicka-bj.skole.hr
preskoči na navigaciju