preskoči na sadržaj

Tehnička škola Bjelovar

 > Naslovnica
Vijesti

Hrvatski olimpijski dan

Autor: Bojan Horvat, 13. 9. 2021.

U petak, 10.9.2021. na nastavi Tjelesne i zdravstvene kulture obilježen je Hrvatski olimpijski dan (HOD) nošenjem bijelih majica, promovirajući sport i fair play.
Kroz predavanje i razgovor učenici su se podsjetili na važnost bavljenja sportom, saznali koji se sve sportovi održavaju na Olimpijskim igrama, upoznali simboliku olimpijske zastave i krugova, osvrnuli se i na povijest olimpijskih igara kao i na rezultate naših sportaša na 23. ljetnim Olimpijskim igrama.
Sve što su naučili, primijenili su u nizu aktivnosti gdje su se natjecali u košarci, nogometu, stolnom tenisu, gađanju lukom i strijelom, skakanjem u vrećama te potezanju užeta.
Uz puno zabave, aktivnosti i smijeha poslana je važna poruka kako je sport nezamjenjiv u promociji zdravlja i zdravog života, a djeci donosi druženje i socijalizaciju.
Galeriju fotografija potražite na ovoj poveznici.
Oglasna ploča
Važni linkovi

Sve dokumente, zakonske i podzakonske akte možete naći na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja na sljedeći način: otvorite mrežnu stranicu MZO-a, kliknete na Pristup informacijama te  odaberete Dokumenti, zakonski i podzakonski akti, zatim u padajućem izborniku izaberete, pod brojem 3. Srednjoškolski odgoj i obrazovanje i otvorit će se poveznice za sve relevantne dokumente, zakonske i podzakonske akte.

Korisni linkovi
Administrator

 Administrator mrežne stranice:
 Emina Grmić
 emina.grmic@skole.hr

Tražilica
CMS za škole logo
Tehnička škola Bjelovar / Dr. Ante Starčevića 28, HR-43000 Bjelovar / ss-tehnicka-bj.skole.hr / tsbj@ss-tehnicka-bj.skole.hr
preskoči na navigaciju