preskoči na sadržaj

Tehnička škola Bjelovar

 > Naslovnica
Vijesti

Međužupanijski stručni skup "Gradnja u Bjelovaru"

Autor: Zvonimir Mesić, 20. 9. 2021.

U petak, 17.9.2021. u Tehničkoj školi Bjelovar održan je međužupanijski stručni skup "Gradnja u Bjelovaru".
Sudjelovali su nastavnici graditeljske struke – građevinari i arhitekti koji predaju građevinskim i arhitehtonskim tehničarima.
Kroz edukaciju govorilo se o radu s naprednim učenicima, naglasila se važnost očuvanja stare gradske jezgre kroz razvoj Bjelovara – vojnog grada od 1756. do danas i posjetila su se gradilišta bolnice, glazbene škole i stadiona uz stručno vodstvo glavnih inžinjera tvrtke Radnik Križevci. Predavanja su održali psihologinja Mirjana Skukan, Sanja Ljubić nastavnica naše škole, dipl.ing. Dragutin Hrg glavni inženjer bolničkog gradilišta i dipl.ing. Dominik Nervo glavni inženjer gradilišta glazbene škole i stadiona.
Fotografije možete pogledati na poveznici.
Oglasna ploča
Važni linkovi

Sve dokumente, zakonske i podzakonske akte možete naći na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja na sljedeći način: otvorite mrežnu stranicu MZO-a, kliknete na Pristup informacijama te  odaberete Dokumenti, zakonski i podzakonski akti, zatim u padajućem izborniku izaberete, pod brojem 3. Srednjoškolski odgoj i obrazovanje i otvorit će se poveznice za sve relevantne dokumente, zakonske i podzakonske akte.

Korisni linkovi
Administrator

 Administrator mrežne stranice:
 Emina Grmić
 emina.grmic@skole.hr

Tražilica
CMS za škole logo
Tehnička škola Bjelovar / Dr. Ante Starčevića 28, HR-43000 Bjelovar / ss-tehnicka-bj.skole.hr / tsbj@ss-tehnicka-bj.skole.hr
preskoči na navigaciju