preskoči na sadržaj

Tehnička škola Bjelovar

 > Naslovnica
Vijesti

Europski dan jezika - učimo poljski jezik u Tehničkoj školi Bjelovar

Autor: Ružica Kuštić Melkić, 7. 10. 2021.

Povodom obilježavanja Europskog dana jezika učenici Tehničke škole Bjelovar sudjelovali su na predavanju i radionici profesorice Ružice Kuštić Melkić.  Učenici su upoznali zajednička obilježja i podjelu slavenskih jezika, a nakon toga saznali zanimljivosti o Poljskoj, njezinoj bogatoj povijesti i kulturi.  Tijekom radionice imali su priliku poslušati pjesmu na poljskome jeziku i sudjelovati u analizi i usporedbi pjesme s hrvatskim prijevodom. Na kraju radionice učenici su upoznali poljska slova i naučili napisati i izgovoriti nekoliko rečenica na poljskome jeziku.

 
Oglasna ploča
Važni linkovi

Sve dokumente, zakonske i podzakonske akte možete naći na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja na sljedeći način: otvorite mrežnu stranicu MZO-a, kliknete na Pristup informacijama te  odaberete Dokumenti, zakonski i podzakonski akti, zatim u padajućem izborniku izaberete, pod brojem 3. Srednjoškolski odgoj i obrazovanje i otvorit će se poveznice za sve relevantne dokumente, zakonske i podzakonske akte.

Korisni linkovi
Administrator

 Administrator mrežne stranice:
 Emina Grmić
 emina.grmic@skole.hr

Tražilica
CMS za škole logo
Tehnička škola Bjelovar / Dr. Ante Starčevića 28, HR-43000 Bjelovar / ss-tehnicka-bj.skole.hr / tsbj@ss-tehnicka-bj.skole.hr
preskoči na navigaciju