preskoči na sadržaj

Tehnička škola Bjelovar

 > Naslovnica
Vijesti

Svjetski dan mentalnog zdravlja

Autor: Sandra Hermanović, 22. 10. 2021.

Povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja, psihologinja, pedagoginja i knjižničarka, održale su radionicu za učenike u knjižnici 11.10.2021. Na radionici su sudjelovali učenici drugih razreda i učenici 1.a. Pogledan je animirani, edukativni film o mentalnom zdravlju i društvenim mrežama. Nakon gledanja filma, učenici su komentirali koje društvene mreže koriste i s kojim su se sve problemima susretali na mreži. Također, učenici su dali korisne savjete kako se nositi s ovisnošću o društvenim mrežama. Dio učenika sudjelovao je u izradi edukativnog plakata, a ostali su rješavali kviz pod nazivom “Utjecaj medija na mentalno zdravlje”.
Oglasna ploča
Važni linkovi

Sve dokumente, zakonske i podzakonske akte možete naći na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja na sljedeći način: otvorite mrežnu stranicu MZO-a, kliknete na Pristup informacijama te  odaberete Dokumenti, zakonski i podzakonski akti, zatim u padajućem izborniku izaberete, pod brojem 3. Srednjoškolski odgoj i obrazovanje i otvorit će se poveznice za sve relevantne dokumente, zakonske i podzakonske akte.

Korisni linkovi
Administrator

 Administrator mrežne stranice:
 Emina Grmić
 emina.grmic@skole.hr

Tražilica
CMS za škole logo
Tehnička škola Bjelovar / Dr. Ante Starčevića 28, HR-43000 Bjelovar / ss-tehnicka-bj.skole.hr / tsbj@ss-tehnicka-bj.skole.hr
preskoči na navigaciju