preskoči na sadržaj

Tehnička škola Bjelovar

 > Naslovnica
Vijesti

Posjet Narodnoj knjižnici „Petar Preradović“ Bjelovar

Autor: Zvonimir Mesić, 26. 10. 2021.

Učenici 1.d. razreda, smjer građevinskih tehničara, 19. listopada 2021. posjetili su Narodnu knjižnicu „Petar Preradović“ Bjelovar. Naši su tehničari iskoristili mogućnost besplatnog upisa u knjižnicu povodom Mjeseca hrvatske knjige.  Vjerujemo da će članstvom u knjižnici postati redovni korisnici i čitati ne samo lektirna djela, već i bogatu stručnu literaturu koju naša knjižnica posjeduje. Učenici su upoznati s radom Odjela za odrasle, a posebna zanimljivost na Studijskom odjelu  bile su Krležine Balade Petrice Kerempuha iz zaštićenog fonda. Zahvaljujemo knjižničaru Siniši Krpanu koji nas je zanimljivo i stručno upoznao s radom knjižnice. 

Mrežna stranica Narodne knjižnice „Petar Preradović“ Bjelovar: https://knjiznica-bjelovar.hr/ 
Oglasna ploča
Važni linkovi

Sve dokumente, zakonske i podzakonske akte možete naći na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja na sljedeći način: otvorite mrežnu stranicu MZO-a, kliknete na Pristup informacijama te  odaberete Dokumenti, zakonski i podzakonski akti, zatim u padajućem izborniku izaberete, pod brojem 3. Srednjoškolski odgoj i obrazovanje i otvorit će se poveznice za sve relevantne dokumente, zakonske i podzakonske akte.

Korisni linkovi
Administrator

 Administrator mrežne stranice:
 Emina Grmić
 emina.grmic@skole.hr

Tražilica
CMS za škole logo
Tehnička škola Bjelovar / Dr. Ante Starčevića 28, HR-43000 Bjelovar / ss-tehnicka-bj.skole.hr / tsbj@ss-tehnicka-bj.skole.hr
preskoči na navigaciju