preskoči na sadržaj

Tehnička škola Bjelovar

 > Naslovnica
Vijesti

Obavijest – ulaz u školu

Autor: Dario Malogorski, 22. 11. 2021.

Od utorka 15.11.2021. godine, u prostor Tehničke škole Bjelovar, ulaz je dozvoljen samo osobama koje imaju EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju, odnosno testiranju. (sukladno Odluci)

Od ove odluke izuzeti su samo učenici Škole.

Molimo vas da ne ulazite u prostor Škole bez odgovarajuće potvrde.

Ukoliko nemate odgovarajuću potvrdu molimo vas da nazovete broj 043/242 139 (u radno vrijeme tajništva) ili nam se obratite na mail tsbj@ss-tehnicka-bj.skole.hr.

Do 15.00 sati, osobe koje dolaze u Školu obvezne su se prvo prijaviti u tajništvo Škole.

Nakon 15.00 sati, u Školu je dozvoljen ulaz samo osobama koje su se prethodno najavile i koje su obvezne potvrdu pokazati osobi kojoj su se najavili (razredniku, stručnim suradnicama, ravnatelju…)
Oglasna ploča
Važni linkovi

Sve dokumente, zakonske i podzakonske akte možete naći na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja na sljedeći način: otvorite mrežnu stranicu MZO-a, kliknete na Pristup informacijama te  odaberete Dokumenti, zakonski i podzakonski akti, zatim u padajućem izborniku izaberete, pod brojem 3. Srednjoškolski odgoj i obrazovanje i otvorit će se poveznice za sve relevantne dokumente, zakonske i podzakonske akte.

Korisni linkovi
Administrator

 Administrator mrežne stranice:
 Emina Grmić
 emina.grmic@skole.hr

Tražilica
CMS za škole logo
Tehnička škola Bjelovar / Dr. Ante Starčevića 28, HR-43000 Bjelovar / ss-tehnicka-bj.skole.hr / tsbj@ss-tehnicka-bj.skole.hr
preskoči na navigaciju