preskoči na sadržaj

Tehnička škola Bjelovar

 > Naslovnica
Vijesti

Dabar 2021

Autor: Dario Malogorski, 25. 11. 2021.

Ove godine održano je još jedno u nizu Međunarodno natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja DABAR 2021. Natjecanje se odvijalo od 8. do 12. studenog 2021. za sve učenike srednjih škola Republike Hrvatske u online okruženju Carnetovog sustava. Od ukupno 5108 učenika koji su sudjelovali na natjecanju, 44 učenika je bilo i iz Tehničke škole Bjelovar.

Čestitke svim učenicima koji su sudjelovali na natjecanju i posebne čestitke učenicima koji su ostvarili rezultate među 10% najboljih učenika u Republici Hrvatskoj!!!
Osim učenika, na ovom natjecanju mogli su se natjecati i učitelji osnovnih i nastavnici srednjih škola u kategoriji Dabroučitelj 2021. Natjecanje se odvijalo od 2. do 7. studenog 2021. godine.

Od nastavnika Tehničke škole Bjelovar na natjecanju je sudjelovao nastavnik Ivan Pašalić te je ostvario rezultat među 10% najboljih učitelja i nastavnika u Republici Hrvatskoj.
Čestitke nastavniku na sudjelovanju i ostvarenom rezultatu! U privitku je popis učenika naše škole.
Oglasna ploča
Važni linkovi

Sve dokumente, zakonske i podzakonske akte možete naći na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja na sljedeći način: otvorite mrežnu stranicu MZO-a, kliknete na Pristup informacijama te  odaberete Dokumenti, zakonski i podzakonski akti, zatim u padajućem izborniku izaberete, pod brojem 3. Srednjoškolski odgoj i obrazovanje i otvorit će se poveznice za sve relevantne dokumente, zakonske i podzakonske akte.

Korisni linkovi
Administrator

 Administrator mrežne stranice:
 Emina Grmić
 emina.grmic@skole.hr

Tražilica
CMS za škole logo
Tehnička škola Bjelovar / Dr. Ante Starčevića 28, HR-43000 Bjelovar / ss-tehnicka-bj.skole.hr / tsbj@ss-tehnicka-bj.skole.hr
preskoči na navigaciju