preskoči na sadržaj

Tehnička škola Bjelovar

 > Naslovnica
Vijesti

Uvažimo različitosti – Forum za slobodu odgoja je istaknuo rad Mateje Zlatec

Autor: Dario Malogorski, 4. 12. 2021.

Matea Zlatec iz Tehničke škole Bjelovar kroz svoju priču “Slažeš li se samnom?” , uz mentorstvo Sandre Hermanović promišlja o toleranciji te što kada se ne slažemo? Poručuje: “Raspravljajmo. Divimo se drugačijem i proučimo drugačije. Prihvatimo tuđe mišljenje ako je bolje od našeg. Budimo spremni na novo i promjene. Poštujte različitost. Različitost je lijepa. Zanimljiva. Uzbudljiva. “Hvala Mateji što nas je još jednom podsjetila koliko je važna komunikacija i uvažavanje tuđeg mišljenja.
Oglasna ploča
Važni linkovi

Sve dokumente, zakonske i podzakonske akte možete naći na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja na sljedeći način: otvorite mrežnu stranicu MZO-a, kliknete na Pristup informacijama te  odaberete Dokumenti, zakonski i podzakonski akti, zatim u padajućem izborniku izaberete, pod brojem 3. Srednjoškolski odgoj i obrazovanje i otvorit će se poveznice za sve relevantne dokumente, zakonske i podzakonske akte.

Korisni linkovi
Administrator

 Administrator mrežne stranice:
 Emina Grmić
 emina.grmic@skole.hr

Tražilica
CMS za škole logo
Tehnička škola Bjelovar / Dr. Ante Starčevića 28, HR-43000 Bjelovar / ss-tehnicka-bj.skole.hr / tsbj@ss-tehnicka-bj.skole.hr
preskoči na navigaciju