preskoči na sadržaj

Tehnička škola Bjelovar

 > Naslovnica
Vijesti

Odluka o financiranju projekata

Autor: Dario Malogorski, 21. 12. 2021.

Odlukom o financiranju projekata prijavljenih na Poziv za financiranje preventivnih projekata osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova u školskoj godini 2021./2022. našoj školi je odobren projekt “Imaj stav biti (i) zdrav” u iznosu od 12.000 kn. Projektne aktivnosti će biti provedene u dogovoru s projektnim timom tijekom proljeća 2022. godine.

Projektom ćemo promovirati zdrave stilove života i provođenja slobodnog vremena. U aktivnosti ćemo uključiti učenike, nastavnike i roditelje. Svi su dobrodošli!
Oglasna ploča
Važni linkovi

Sve dokumente, zakonske i podzakonske akte možete naći na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja na sljedeći način: otvorite mrežnu stranicu MZO-a, kliknete na Pristup informacijama te  odaberete Dokumenti, zakonski i podzakonski akti, zatim u padajućem izborniku izaberete, pod brojem 3. Srednjoškolski odgoj i obrazovanje i otvorit će se poveznice za sve relevantne dokumente, zakonske i podzakonske akte.

Korisni linkovi
Administrator

 Administrator mrežne stranice:
 Emina Grmić
 emina.grmic@skole.hr

Tražilica
CMS za škole logo
Tehnička škola Bjelovar / Dr. Ante Starčevića 28, HR-43000 Bjelovar / ss-tehnicka-bj.skole.hr / tsbj@ss-tehnicka-bj.skole.hr
preskoči na navigaciju