preskoči na sadržaj

Tehnička škola Bjelovar

Vijesti

Dan kravate

Autor: Sandra Hermanović, 26. 10. 2020.

U Tehničkoj školi  Bjelovar posljednjih dvanaest godina redovito obilježavamo Dan kravate različitim aktivnostima. Ove godine održane su radionice za učenike u drugim razredima kroz koje su učenici učili o značaju i povijesti kravate. Učenici su sudjelovali u kvizu o hrvatskoj kulturnoj baštini. Uredili smo učenički pano u holu škole.

Pročitajte u dokumentu s poveznice o hrvatskoj kulturnoj baštini, kravati i pogledajte fotografije koje smo zabilježili tijekom aktivnosti. 
Oglasna ploča
Važni linkovi

Sve dokumente, zakonske i podzakonske akte možete naći na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja na sljedeći način: otvorite mrežnu stranicu MZO-a, kliknete na Pristup informacijama te  odaberete Dokumenti, zakonski i podzakonski akti, zatim u padajućem izborniku izaberete, pod brojem 3. Srednjoškolski odgoj i obrazovanje i otvorit će se poveznice za sve relevantne dokumente, zakonske i podzakonske akte.

Korisni linkovi
Administrator

 Administrator mrežne stranice:
 Emina Grmić
 emina.grmic@skole.hr

Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
CMS za škole logo
Tehnička škola Bjelovar / Dr. Ante Starčevića 28, HR-43000 Bjelovar / ss-tehnicka-bj.skole.hr / tsbj@ss-tehnicka-bj.skole.hr
preskoči na navigaciju